Meneer de Jong en mevrouw Pieterse over hun ervaring met de aankopende NVM-makelaar:

"We hebben gekozen voor een NVM-makelaar, omdat hij ervaring en de vakkennis in huis heeft en bovendien kent hij de woningmarkt. Zonder de hulp van mijn NVM-makelaar had ik niet in mijn huidige huis gewoond. Het was namelijk moeilijk onderhandelen met de verkopende partij."

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het moet aanpakken? Raadpleeg dan uw eigen NVM-makelaar! Hij is een specialist in het begeleiden van de aankoop van woningen. Hij kent de markt, hij kan u kosten besparen en u met raad en vooral daad bijstaan bij het vinden van uw nieuwe thuis. En bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop. Want een verkopend makelaar behartigt niet uw belangen, maar die van de verkoper.

 • Samen met u uw woonwensen in kaart brengen
 • U helpen uw droomhuis te vinden
 • Nader onderzoek doen op eventuele kritische punten
 • U begeleiden bij een bezichtiging
 • De prijsonderhandelingen doen
 • Uw nieuwe huis taxeren
 • U bijstaan met juridisch advies
 • Het contact met de notaris regelen
 • Zorgen voor een stipte en goede oplevering

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. En daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kun u met vragen en problemen bij uw NVM-makelaar terecht.

Kortom met een NVM-makelaar staat u als koper van een huis een stuk sterker. Vindt u dat wel een prettig idee, kijk dan op deze website voor een NVM-makelaar bij u in de buurt. We staan met plezier voor u klaar.

Tips voor de aankoop van een woning
Wat komt er allemaal bij het kopen van een huis kijken? Hieronder vindt u nog een paar praktische tips.

 1. Voorkom een miskoop
  De onafhankelijke en nuchtere inbreng van de NVM-makelaar kan u onschatbare diensten bewijzen. Hij behoedt u voor een foute aankoop of te veel betalen. Hij waarschuwt u voor de risico’s, want u bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Een NVM-makelaar heeft daar kijk op.
 2. Geef een zoekopdracht
  Van u kan niet verwacht worden dat u dagelijks in de gaten houdt, welke woningen te koop komen. Maar voor de NVM-makelaar is dat juist zijn werk. Geef uw NVM-makelaar daarom een zoekopdracht. Dat betekent dat uw NVM-makelaar met u uw wensen bespreekt maar ook uw financiële speelruimte. Aan de hand van deze gegevens gaat de NVM-makelaar voor u op zoek.
 3. Vind dat ene huis op maat
  Een NVM-makelaar maakt bij het zoeken gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen in en buiten de regio staan geregistreerd. Uw vraag en wensen worden via de computer met het aanbod vergeleken. Daardoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. Er gaat geen tijd verloren aan mogelijkheden die achteraf toch niet haalbaar zijn. En de kans dat u een huis op maat over het hoofd ziet, is heel klein.
 4. Kies voor zekerheid
  Natuurlijk kunt u ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar als u dat gevonden hebt, wat dan? Wat dacht u van het hele gedoe om de aankoop? Van het geharrewar over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Een NVM-makelaar kan u daarbij helpen, bijvoorbeeld ook met het taxeren van de door u beoogde woning. Een NVM-makelaar kan u tevens helpen bij de financiering. Hij kan voor u bemiddelen voor de juiste hypotheek. Bovendien kan een NVM-makelaar u behoeden voor eventuele juridische voetangels en klemmen.
 5. Kies voor veiligheid
  Een NVM-makelaar loodst u efficiënt door alle perikelen rond de aankoop. Dat is een veilig idee. Het gaat per slot van rekening om een aanzienlijk bedrag. Maar wist u dat uw NVM-makelaar u ook kan adviseren over verbouwen en over risico’s van verborgen gebreken? Vraag uw NVM-makelaar ernaar, zodat u achteraf niet tegen onnodige uitgaven oploopt. Een NVM-woningmakelaar in de arm nemen biedt u extra veiligheid.

Klik hier voor de recent door onze bemiddeling aangekochte panden

U bent op zoek naar nieuwe woning en daarbij hoort natuurlijk ook een passende hypotheek. Wanneer u in een vroegtijdig stadium al weet hoe uw financiële situatie eruit ziet, dan wordt u een interessantere potentiële koper voor de verkopende partij.

Wanneer u op onderstaande link klikt dan kunt u bij de service 'Hypotheek Dossier' uw gegevens achterlaten. U ontvangt vervolgens een mail om uw gegevens nogmaals te verifiëren. Wanneer u deze mail accordeert wordt u gebeld door 3 onafhankelijke hypotheekadviseurs om een kosteloos oriënterend gesprek in te plannen. U wordt benaderd, dus dat scheelt u een hoop tijd en energie!

Deze service is geheel gratis en vrijblijvend, dus een makkelijke eerste stap naar een passende hypotheek!

Klik hier om uw gegevens achter te laten